

AGENDA: 4th I-DAIR Board Meeting

14 - 15 September 2023

LINK: Meeting link

Day 1 Thursday 14 September, 5-7 PM CET [2 hours]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document/s
17:00 (5 min)	1. Welcome and approval of the Agenda	For decision	Chair	#1. Agenda
17:05 (5 min)	2. Approval of the report of the last Board Meeting	For decision	Chair	#2. Report of Board Meeting 3
17:10 (30 min)	3. Board Composition & Leadership - Vice chair TORs & Civil society representative	For decision	Chair	#3. Board Composition & Leadership & Civil society representative/ #3A. ToR Board Chair and Vice- Chair
17:40 (20 min)	4. Finance & Audit Committee report	For discussion	FAC Chair and COO	#4. FAC Board Summary #4A. Report 1 st FAC Meeting
18:00 (45 min)	5. Strategy presentation	For discussion	CEO	#5. Strategy Summary
18:45 (10 min)	6. AOB	For discussion	Chair	
18:55 (5 min)	7. Closing		Chair	

^{*}Dinner



Day 2 Friday 15 September, 4-7 PM CET [3 hours]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document
16:00 (10 min)	1. Welcome	For decision	Chair	
16:10 (120 min)	2. Strategy discussion	For decision	Chair	#5. Strategy Summary
18:10 (40 min)	3. Next steps - Roadshow		CEO	
18:40 (10 min)	4. AOB	For discussion	Chair	
18:50 (10 min)	5. Closing		Chair	