

AGENDA: 3rd I-DAIR Board Meeting

Friday 14 July 2023

Virtual Meeting I LINK: Meeting link

Friday 14 July, 16:00 - 19:00 PM CET [3 hours]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document
16:00 (10 min)	1. Welcome and approval of the Agenda	For decision	Chair	#1. Agenda
16:10 (5 min)	2. Approval of the report of the last Board Meeting	For decision	Chair	#2. Report of Board Meeting 2
16:15 (45 min)	3. Board Leadership - Extension of the tenure of the chair and introduction of vice chair	For decision	BM Amb. Mailu and Chair	#3. Board Leadership
17:00 (30 min)	4. Terms of Reference and Membership of the Finance & Audit Committee	For decision	BM Marc Hofstetter and COO	# 4.1. FAC establishment # 4.2. FAC TORs
17:30 (5 min)	5. Amendments to the Commercial registry	For decision	COO	# 5. Commercial registry
17:35 (10 min)	6. Salary scale and benchmarking	For decision	CEO and COO	# 6. Salary scale & benchmarking - confidential
17:45 (60 min)	7. After 50 days: CEO impressions and a glance at the I-DAIR strategy process	For discussion	CEO	
18:45 (10 min)	8. AOB	For discussion	Chair	
18:55 (5 min)	g. Closing		Chair	No document