

AGENDA: 2nd I-DAIR Board Meeting

27 - 28 February 2023

Rue Varembé 7 1202 Geneva, Switzerland

Day 1 [Monday 27 February, 04:00 - 07:00 PM CET]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document		
I-DAIR CEO Selection						
16:00 (15 min)	1. Welcome and approval of the Agenda	For decision	Chair	#1. Agenda		
	2. Recap of the CEO Search Process	For discussion	Chair	#2. CEO Search Process		
16:15 (60 min)	2.1. Discussion with candidate 1			#2.1. Candidate I Documentation		
17:15 (15 min)						
17:30 (60 min)	2.2. Discussion with candidate 2			#2.2. Candidate II documentation		
18:30 (20 min)	3. Decision on the CEO Selection	For discussion	All	No document		
18:50 (10 min)	Closing and outlook day 2		Chair			



Day 2 [Tuesday 28 February, 04:00 - 07:00 PM CET]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document		
16:00 (5 min)	4. Welcome	For discussion	Chair	No document		
16:05 (10 min)	5. Introduction of new Board Members	For discussion	Chair	No document		
16:15 (10 min)	6. Approval of the report from the 1st Board Meeting	For decision	All	#6. Report BM 1		
16:25 (20 min)	7. Review of the Board composition	For decision	Chair	#7. Board Composition		
16:45 (20 min)	8. Creation of the Board Finance & Audit Committee	For decision	Chair	#8. Finance & Audit Committee		
17:05 (10 min)	BREAK					
17:15 (60 min)	9. Report by the interim CEO	For discussion	CEO	#9. CEO Report		
18:15 (30 min)	10. Operational Update					
	10.1 Update on organisational independence	For discussion	Chief Operating Officer	#10.1. Institutional Update		
	10.2 Finance Update	For discussion	Chief Operating Officer	#10.2. Finance Update		
18:45 (15 min)	11. Closing		Chair			