

AGENDA: 1st I-DAIR Board Meeting

01 – 02 September 2022

Day 1 [Thursday 01 September, 04:00 - 07:00 PM CEST]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document		
16:00 (10 min)	1. Welcome		Chair	No document		
16:10 (10 min)	2. Approval of the agenda	For decision	Chair	# 2. Agenda		
16:20 (30 min)	3. Introduction Board Members		All	No document		
16:50 (45 min)	4. Update from the CEO	For discussion	Interim CEO	# 4. CEO Report		
17:35 (10 min)	BREAK					
17:45 (30 min)	5. Governance matters	For decision	Chair	# 5. Governance Matters		
	5.1. I-DAIR Foundation Bylaws	For decision	Chair	# 5.1. I-DAIR Foundation Bylaws		
	5.2. Terms of Reference Board Chair	For decision	CEO	# 5.2. ToR Board Chair		
18:15 (30 min)	6. Operational Update					
	6.1 Update on legal status and next steps	For discussion	Chief Operating Officer	# 6.1. Update on Legal status and next steps		
	6.2 Update Finance	For discussion	Chief Operating Officer	# 6.2. Finance Update		
	6.3 Authorized Signatories	For decision	Chief Operating Officer	No document		
18:45 (15 min)	Recap of the day Closing		Chair			



Day 2 [Friday 02 September, 04:00 - 07:00 PM CEST]

Time	Agenda Item	Expectation	Input	Document		
16:00 (5 min)	7. Welcome and recap of Agenda		Chair			
16:05 (30 min)	8. Resource Mobilization	For discussion	Katja Roll, Joep Lange Institute	# 8. Resource Mobilization Action Plan		
16:35 (15 min)	9. The partnership with WHO	For discussion	Dr. Soumya Swaminath an, WHO			
16:50 (30 min)	10. Launch of CEO Search and creation of search committee	For decision	Chair	# 10.1. CEO Search Process # 10.2 ToR CEO		
17:20 (10 min)	BREAK					
17:30 (45 min)	11. Forthcoming policies for Board Approval					
	11.1 Salary Structure	For decision	COO	# 11.1. Salary Structure		
	11.2 Travel Policy	For decision	C00	# 11.2. Travel Policy		
18:15 (20 min)	12. Planning of the next Board Meeting	For information	Chair			
18:35 (15 min)	13. AOB					
18:50 (10 min)	14. Closing					